Slapen op maat

 

Ergosleep®

Iedereen is uniek.

Waarom zouden we dan allemaal op hetzelfde bed slapen? Ergosleep® ontwikkelde een bed dat helemaal op u is afgestemd. En dat is echt uniek. In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep® krijgt u passend slaapadvies en kan u het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een deugddoende nachtrust. Laat Ergosleep® u meenemen op een boeiende ontdekkingstocht in een bed dat naadloos uw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt.

Relax en geniet!

Meer...


Matrair

Op lucht gedragen.

De Matrair is uitgevoerd met een elastisch schuim dat zacht wordt door druk en warmte. De matras wordt dus zachter als je er op gaat liggen, waardoor je dieper in het matras ligt. Er vormt zich als het ware een mal van je lichaam. Het opencellige materiaal zorgt voor een zeer goede ventilatie en warmteregulering.

Voor nóg meer comfort bestaat het bovenste deel van de Matrair uit een elastisch opencellen-schuim afdeklaag. Ook deze afdeklaag reageert op druk en warmte. Hierdoor lig je nóg iets beter in het matras, wat een aangenaam en geborgen gevoel geeft.

De eigenschappen van de afdeklaag
  • open celstructuur voor een goede warmte- en vochtregulering
  • door elasticiteit optimale ondersteuning van de wervelkolom
  • anti-allergenische werking
  • lange levensduur zonder verlies van elasticiteit
De Matrair beschikt over een instelbare heup- en schouder-ondersteuning, waardoor het matras aan elke lighouding en gewicht is aan te passen en blessures kan verlichten.

De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen.

Meer...


Kuperus Aangemeten

Wij stellen uw matras op maat samen!

Uw gepersonaliseerde matras is echt een investe­ring in de kwaliteit van uw nachtrust. De Kuperus Aangemeten Matras is een pocket­vering matras, verend van kant tot kant. De 18 cm hoge, 8-slags pocket veren zijn individueel verpakt en ­gemaakt van thermisch gehard staal. Uw ­matras op maat wordt samengesteld door verschillende staaldraad­diktes in de veren toe te passen. Er zijn 5 verschillende draaddiktes leverbaar. Uiteraard, hoe ­dikker de draad, hoe stugger de veer. Door de opeen­volgende rijen veren in verschillende draaddiktes uit te ­voeren wordt de voor u optimale lichaams­ondersteuning gerealiseerd. Ondersteuning die wordt ingegeven door uw favoriete slaaphouding.

Meer...

 
Wil u zelf ook uw slaapprofiel of SLAAP-DNA® laten bepalen? Neem contact met ons op voor een afspraak.
 
 contact