Kuperus

Kuperus aangemeten matras
 

Bent u toe aan een matras op maat?

Geen mens is gelijk. Slaaphouding, lichaamsbouw en persoonlijke smaak bepalen de comfort­beleving, en u ervaart dit op uw eigen wijze. Wordt u ’s nachts wakker omdat u niet lekker ligt of omdat u ­pijnpunten voelt? Wordt u ’s ochtends wakker zonder het gevoel te hebben echt uitgeslapen te zijn? Pijn in uw onderrug bij het opstaan? Heeft u door uw lichaamsbouw het gevoel dat een standaard ­matras u niet geheel past? Of wilt u gewoon het beste voor uzelf?

Welke reden dan ook, u bent toe aan een matras op maat!

Laat u goed voorlichten!

Uw gepersonaliseerde matras is echt een investering in de kwaliteit van uw nachtrust. Na een goede nacht staat u ‘s ochtends fit en uitgerust op. Klaar om de uitdagingen van een nieuwe dag aan te gaan. Neem daarom de tijd om tot de beste keuze te komen voor een nieuwe matras, uw individuele matras. Want u bent uniek en u verdient de matras die het beste bij u past. Wij helpen u daarbij. Slaaphouding, lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren bepalen op welke plaats u wat dieper weg wilt zakken in de matras. Of juist andersom, op welke plaats u wat meer ondersteuning nodig heeft. Wij lichten u voor en laat u de verschillen ervaren om zó tot de beste keuze te komen.

Wij stellen uw matras op maat samen!

De Kuperus Aangemeten Matras is een pocket­vering matras, verend van kant tot kant. De 18 cm hoge, 8-slags pocket veren zijn individueel verpakt en gemaakt van thermisch gehard staal. Uw matras op maat wordt samengesteld door verschillende staaldraaddiktes in de veren toe te passen. Er zijn 5 verschillende draaddiktes leverbaar. Uiteraard, hoe dikker de draad, hoe stugger de veer. Door de opeenvolgende rijen veren in verschillende draaddiktes uit te voeren wordt de voor u optimale lichaams­ondersteuning gerealiseerd. Ondersteuning die wordt ingegeven door uw favoriete slaaphouding.
 
Wil u meer weten over de Kuperus Aangemeten matras? Neem contact met ons op voor een afspraak.
 
 contact