Ergosleep®

Het juiste slaapadvies in de Ergosleep® Belevingsstudio
 

Een bed in lijn met uw SLAAP-DNA®: ervaar het in onze Belevingsstudio.

Iedereen is uniek. Waarom zouden we dan allemaal op hetzelfde bed slapen? Ergosleep® ontwikkelde een bed dat helemaal op u is afgestemd. En dat is echt uniek. In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep® krijgt u passend slaapadvies en kan u het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een deugddoende nachtrust. Laat Ergosleep® u meenemen op een boeiende ontdekkingstocht in een bed dat naadloos uw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt.

Relax en geniet!

Klaar voor een unieke ervaring?

Voor we u kunnen laten beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op uw slaapprofiel is afgestemd, houden we rekening met uw persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren (oa. uw favoriete slaaphouding). Zo wordt de ondersteuning maximaal op uw lichaam afgestemd.

Ga rustig liggen

Tijd voor de échte beleving. U gaat "in bed", zoals elke avond. Alhoewel dit niet uw bed is, zal het allerminst vreemd aanvoelen. Integendeel! Terwijl u neerligt, komt u meer te weten over het belang van een goede nachtrust. Het slaapsysteem van Ergosleep® wordt aangepast aan uw lichaam. En daar vaart uw nachtrust wel bij.

Digitale Meting van uw SLAAP-DNA®

Terwijl u ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt uw persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met uw verschillende slaaphoudingen, want zelfs als u rustig slaapt, verandert u onbewust van houding.

Een overweldigende ervaring

Nu het bed u "kent", kunnen we u echt laten voelen wat het verschil is tussen een "gewoon" bed en een op uw lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep®. Alle drukpunten zijn weggenomen. U wordt volledig gedragen. Terwijl we u laten ontspannen, wordt u vanzelf helemaal ZEN.

De finishing touch

U zal niet de eerste zijn die het jammer vindt dat de beleving hier eindigt. U krijgt van ons een document met daarop uw SLAAP-DNA® en ons gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kunt u uw bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. En ook de aankleding van uw bed kan u op uw eigen smaak afstemmen door een persoonlijke keuze uit het brede gamma hoofdborden, stoffen, pootjes en toebehoren. Zo kan uw bed, van binnen én van buiten, helemaal aan uw smaak worden aangepast.
 
Wil u zelf ook uw slaapprofiel of SLAAP-DNA® laten bepalen? Neem contact met ons op voor een afspraak.
 
 contact